diumenge, 31 de maig del 2015

HC Ripoll, 1 - Catalunya, 3

La selecció catalana dirigida per Jordi Camps va disputar un partit amistós per celebrar l'ascens de l'HC Ripoll a la primera nacional catalana. Tots dos conjunts van oferir un partit disputat, amb mitja part per cada equip. El combinat català estava format per jugadors d'OK lliga, entre els quals el ripollès Jaume Farrés, a més de dos homes de conjunts de primera estatal que han aconseguit l'ascens a la màxima competició, i d'un de l'Olot.
La sortida a pista de la selecció va ser contundent. En tres minuts ja guanyava per 0-2. El Ripoll hauria pogut reduïr el desaventatge en cas que Carlon hagués transformat un penal (m.11) però el porter del Manlleu Adrià Hernàndez va aturar-lo. Més tard també en va aturar un altre a Ivan Mora (m.18). Una bola al pal del mateix Ivan Mora i els xuts a porta de Jeremi Rodríguez, Carlon i Zaragoza, van ser les millors ocasions ripolleses. Els jugadors de la selecció van tenir millors opcions i domini del joc. Una contra ben aturada per Moi Adam i un xut al pal, van ser els precedents del tercer gol català, aconseguit al darrer minut del primer temps.
A la represa el conjunt de Dani Viñas es va desacomplexar, i va tenir millors opcions. Un contraatac de Sabata, una bola al pal de la porteria rival, diversos intents de Vergés, un remat de Jeremi i una bona ocasió de Sabata, haurien pogut acabar dins de la xarxa. Només va aconseguir-ho Ivan Mora, qui en un altre penal va batre al porter Jordi López. L'ocasió més clara de Catalunya en el segon temps va ser en una contra que va acabar amb un xut al pal. En el remat posterior Moi Adam va fer una aturada de mèrit.
HC Ripoll: Moi Adam, Arxé, Sabata, Ferrer, Vergés, Carlon, Jeremi Rodríguez, Ivan Mora (1), Zaragoza, Escandell, Jordi Viñas (ps).
Catalunya: Adrià Hernàndez (Manlleu), Jaume Farrés (Manlleu), Aniol Mangas (Mataró), Marc Prat (Olot), Marc Ortells (Caldes), Èric Vargas (Voltregà), Roger Presas (Vic), Jaume Molas (Igualada), Sergi Parra (SHUM) i Jordi López (ps/Tordera).