dissabte, 30 de maig del 2015

HC Ripoll, 5 - HC Salt, 1

L'HC Ripoll va tancar la seva excel·lent temporada regular amb una nova victòria davant del Salt. El partit va servir per acomiadar a dos jugadors amb una llarga trajectòria dins del club. Per una banda al què més temporades ha estat al primer equip, Jordi Arxé, qui vint temporades després del seu debut, i només amb l'impàs de l'any que va jugar al CP Masies, penja els patins i l'estic. També deixa la pràctica activa de l'hoquei Sergi Marin, amb vuit anys al sènior del Ripoll, en tres etapes diferents.
El Salt va presentar-se amb un sol canvi de jugador de camp, però tot i així va plantar cara, sobretot al primer temps. De fet s'hauria pogut avançar al marcador si hagués transformat un penal que va tenir a favor. Jordi Viñas -que va jugar tot el partit- va aturar-lo. Més tard va arribar el primer gol local, obra de Ferrer. 1 a 0 va ser el resultat al descans. El porter titular dels gironins, va ser el seu millor home.
El mateix Ferrer va marcar el segon gol, només iniciar-se el segon temps. Sabata va marcar els dos següent gols del Ripoll, el quarft amb la complicitat de la defensa visitant. El gol visitant i una falta directa molt ben transformada per Marin, van ser les accions més destacades d'aquest període. A més Jordi Viñas va aturar un potent xut en una altra falta directa i va lluïr-se en diverses accions del Salt.
El públic ripollès es va quedar per acomiadar a Arxé i Marin un cop acabat l'enfrontament. Diumenge l'equip s'enfrontarà a la selecció catalana absoluta (19:00) per celebrar l'ascens. La temporada no haurà acabat encara perquè el 7 de juny es disputarà la Copa de la Lliga al pavelló municipal. Al migdia, el Ripoll s'enfrontarà al Capellades, segon classificat del grup B. En cas de victòria, a les set de la tarda disputarà la final del partit entre el Cambrils i el Folgueroles.
HC Ripoll: Jordi Viñas, Arxé, Escandell, Sabata (2), Ivan Mora, Vergés, Marín (1), Jeremi Rodríguez, Ferrer (2) i Moi Adam (ps).