diumenge, 7 de juny del 2015

HC Ripoll, 3 - Capellades HC, 4

El Capellades HC va deixar sense final a un HC Ripoll que ho va intentar fins al final, però no va poder amb un rival rocós i molt seriós defensivament. Va ser el dia del comiat de l'home amb una trajectòria més llarga als seus patins dins de l'HC Ripoll. Jordi Arxé va dir definitivament adéu de les pistes jugant molts minuts d'un enfrontament on el conjunt ripollès mai va poder anar per davant en el marcador.
Un xut del mateix Arxé va ser la primera ocasió de tot el partit. Els primers en trobar la xarxa rival van ser però els homes del Capellades (m.3). L'equip de l'Anoia va intentar-ho de nou amb un xut al pal. El Ripoll va ser qui va disposar de més arribades amb perill, però el gol es resistia. El Capellades en canvi va tenir l'opció d'un penal, que Moi va desviar a fora amb el casc (m.20). Dos minuts després va ser Carlon qui va rematar dins de la porteria rival una passada de Jeremi al segon pal, convertint l'1 a 1 amb què es va arribar al descans.
El primer avís del segon temps va ser de nou del Capellades, però Moi hi va respondre ben situat. Una exlusió d'Arxé va deixar el Ripoll amb un home menys (m.30) però el rival no va aprofitar la superioritat per marcar. En canvi, just quan s'havien equilibrat el nombre d'homes, el Capellades va fer l'1 a 2 (m.32). Sabata va disposar d'una bona opció per empatar en una falta directa que el porter visitant va aturar (m.34). Un gol fantasma de Jeremi que no va pujar al marcador (m.35) va precedir una nova falta directa pel Capellades, que Moi va tornar a aturar (m.36). Sabata va ser el responsble de marcar el 2 a 2, en un xut de penal (m.37). El partit es va complicar de seguida, quan Carlon va veure la blava per una falta prop de les banquetes. La falta directa va ser aprofitada ara sí pel Capellades, marcant el 2 a 3 (m.38). Un potent xut escairat va incrementar l'aventatge visitant (m.46). Algunes decissions bastant discutibles dels àrbitres, van ser compensades amb una blava dubtosa al Capellades, que va suposar també una falta directa. Jeremi va encarregar-se d'ajustar de nou al marcador després de marejar al porter del Capellades (m.47). Mancaven tres minuts i el Ripoll no va ser capaç d'empatar. Els jugadors van reclamar un penal dins l'àrea visitant, que no va ser concedit. El Capellades va disposar d'una falta directa, que tampoc va transformar. Als darrers segons, el Ripoll va jugar amb cinc homes de camp, després que Moi Adam reclamés el canvi pel darrer atac. Ni així no es va poder sorprendre a la sólida defensa rival.
HC Ripoll: Moi Adam, Arxé, Ferrer, Vergés, Sabata (1), Ivan Mora, Jeremi Rodríguez (1), Carlon (1), Zaragoza i Jordi Viñas (ps).