divendres, 8 de maig del 2015

Vilassar, 1 - HC Ripoll, 2

Victòria i ascens matemàtic de categoria a la pista d'un complicat Vilassar. Una derrota per menys de quatre gols garantia la primera nacional catalana, però els jugadors de Dani Viñas van aconseguir tres punts de mèrit davant d'un equip que també es jugava les seves opcions d'ascens.
L'equip ripollès va jugar molt seriosament tot el partit. El primer temps va tenir un joc viu, i tot i que les millors ocasions van ser locals, el Ripoll també hauria pogut marcar. Dos pals del Vilassar van ser contrarestats per xuts amb intenció del Ripoll, ben aturats pel porter del Vilassar. Es va arribar al descans amb empat a zero.
Als cinc segons de la represa el Vilassar va aprofitar una badada col·lectiva dels ripollesos per avançar-se en el marcador. Aquest va ser el preludi d'un segon temps de color visitant. Les ocasions de Vergés i Carlon, van precedir el gol de l'empat, en una brillant jugada de Sabata, que va foradar la xarxa local amb un xut de fora l'àrea (m.34). El Ripoll va seguir tenint les millors ocasions, a través de Jeremi i de Vergés. Va ser altre cop Sabata qui va fer el gol de la victòria. Va ser en un xut de falta directa (m.45). En primera instància el porter va aturar la bola, però davant de la pressió del jugador ripollès, aquesta va acabar dins de la porteria.
Al final del partit alegria de l'expedició ripollesa. Aquest no és el primer cop que coincideix una festa major amb l'ascens de categoria. Ara caldrà ratificar també en els propers tres partits, el primer lloc de la classificació.
HC Ripoll: Moi Adam, Vergés, Ferrer, Sabata (2), Jeremi Rodríguez, Ivan Mora, Arxé, Carlon, Zaragoza i Jordi Viñas (ps).