diumenge, 24 de maig del 2015

CP Manlleu B, 3 - HC Ripoll, 7

Victòria en el darrer desplaçament de la temporada a la pista del filial del CP Manlleu. El partit va tenir la manca de tensió que exigeix la competició, però va ser entretingut i vistós.
Al primer temps les forces van estar més igualades. El Ripoll va avançar-se amb un gol de Jeremi en un contraatac conduït individualment i feliçment culminat davant del porter local (m.7). A mitjans d'aquest període (m.13) va ser Ferrer qui a centrada del mateix Jeremi ampliava l'aventatge fins al 0-2 que assenyalava el marcador al descans. En els primers vint-i-cinc minuts el Manlleu no va cometre cap falta.
A la represa el conjunt osonenc va enviar d'entrada una bola al pal de la porteria que ara ja defensava Jordi Viñas. Arxé va tornar a marcar pel Ripoll, amb un potent xut a l'esquadra des d'un lateral de l'àrea (m.29). El jove Escandell es va sumar a la golejada fent el 0-4 en una rematada des de dins de l'àrea (m.30). Dos minuts més tard va arribar el primer gol local, en una desafortunada acció defensiva en pròpia porta. Vergés va tornar a culminar una contra (m.34) fent l'1 a 5, i Sabata en una acció similar va marcar el sisè (m.36). Un penal a favor del conjunt local i una acció atacant posterior van servir per reduïr el desaventatge fins al 3 a 6 (m.39 i 44). Carlon va fer el setè i definitiu gol (m.45) davant un públic majoritàriament ripollès.
HC Ripoll: Moi Adam, Jeremi (1), Ferrer (1), Escandell (1), Ivan Mora, Arxé (1), Carlon (1), Vergés (1), Sabata (1) i Jordi Viñas (ps).