divendres, 15 de maig del 2015

HC Ripoll, 5 - Taradell B, 2

L'HC Ripoll va posar la cirereta al pastís d'una temporada excel·lent, aconseguint matemàticament la primera posició del grup A de primera catalana. Ho va fer derrotant al filial d'un Taradell que no va donar cap facilitat.
L'intercanvi de cops inicial va decantar-se cap al cantó osonenc,fruit d'una polèmica jugada on Ivan Mora va acabar exclós amb blava, després de topar amb un jugador visitant. La falta directa va acabar dins de la porteria de Jordi Viñas (m.7). Un xut potent de Vergés hauria pogut ser la rèplica ripollesa, però el porter taradellenc va respondre-hi ben situat. En canvi una errada defensiva ripollesa va servir per ampliar el desaventatge amb el 0-2 (m.14). Els contraatacs de Ferrer i Carlon i un pal del Taradell van ser el preludi de l'1 a 2. Aquest va arribar en una falta directa perfectament executada per Ferrer (m.23) després que un jugador osonenc veigués també la blava. El mateix Ferrer hauria pogut empatar en dos remats consecutius en els darrers segons del primer temps.
Un xut al pal per banda van ser la carta de presentació de la represa. El Ripoll havia prés però la iniciativa, amb rematades perilloses de Vergés i Ivan Mora. Va ser Jeremi qui rematant una bola dins l'àrea, va empatar el partit (m.31). Una jugada individual de Vergés va suposar el 3 a 2 tot just quatre minuts més tard. El partit va quedar molt ben encarat quan Ferrer va aprofitar una contra per fer el 4 a 2 (m.38) en un moment que el Taradell ja no era tan rígid en defensa per les circumstàncies del marcaodr. El mateix Ferrer va signar el seu hat trick en rematar una centrada de Sabata (m.43). Els darrers minuts es podria haver ampliat el marcador, però tant Moi Adam com el porter visitant van evitar-ho.
Un cop completats els cinquanta minuts, els jugadors locals van celebrar sobre la pista l'ascens i el campionat, que ara tindran opció de ratificar en la fase final de primera catalana.
HC Ripoll: Jordi Viñas, Arxé, Ivan Mora, Sabata, Vergés (1), Ferrer (3), Jeremi Rodríguez (1), Carlon i Moi Adam (ps).