dissabte, 30 d’abril del 2016

Capellades, 3 - HC Ripoll, 6

L'HC Ripoll va tornar a millorar la seva imatge a domicili. Tal i com ja va fer a Folgueroles, el conjunt de Dani Viñas va superar al Capellades en una segona part molt seriosa.
L'equip local va incidir tal i com ja va fer a la primera volta en els xuts de lluny. Al primer temps Moi Adam va haver d'aturar un penal, però no va poder evitar l'1 a 0 que avançava als locals. L'estat relliscós de la pista va incidir en la dificultat per adaptar-s'hi dels ripollesos.
Al segon temps el Ripoll va sortir concentrat a la pista. Un xut de llunyd e Sabata va servir per empatar a 1. Seguidament Jeremi i Xixoo van fer dos gols més que donaven un clar avantatge als visitants. En un rebot el Capellades va ajustar de nou el marcador. Jeremi de nou va marcar per partida doble, posant el partit molt complicat pels locals. En un xut a distància el Capellades va fer el 3-5 i seguidament va disposar d'una directa per la desena falta ripollesa, però Moi la va poder resoldre. Ja al darrer minut Xixoo va marcar la directa, sentenciant amb el 3 a 6 definitiu.
La victòria permet pujar dos llocs en la classificació, superant l'Olot i el Masquefa.
HC Ripoll: Moi Adam, Sabata (1), Ferrer, Jeremi Rodríguez (3), Ivan Mora, Xixoo (2), Vergés, Zaragoza, Carlon i Franquesa (ps).