dissabte, 16 d’abril del 2016

HC Ripoll, 4 - Masquefa, 6

Novament l'HC Ripoll va fer un mal partit al pavelló municipal, perdent contra un rival directe els tres punts que la setmana anterior havia guanyat a Folgueroles. El millor de l'enfrontament va ser l'aportació de Bernat Escandell, que va donar velocitat al joc local quan va ser a la pista. La baixa d'Albert Sabata va notar-se en excés i el Ripoll no va carburar, anant sempre a remolc del rival.
El Masquefa es va avançar ràpidament en el marcador. Als 10 minuts ja guanyava 0 a 2, el segon de penal. Dos xuts al pal del Ripoll van ser replicats per un altre de l'equip de l'Anoia. L'1 a 2 va arribar gràcies a un altre penal transformat per Ivan Mora (m.14). Dues bones intervencions de Moi Adam van precedir el tercer gol visitant, en una errada defensiva que va deixar a un home sol dins de l'àrea (m.18). Carlon va contestar ràpidament amb un xutàs lateral que es va convertir en el 2-3. L'empat a tres el va fer Escandell en desviar un xut de Xixoo (m.20). El joc ripollès en aquesta fase de partit va ser viu i ràpid, desarmant per moments al rival.
Al segon temps però va tornar-se a l'ensopiment de l'inici. Un xut lateral potent i un contraatac van suposar en un sol minut (m.30 i 31) un nou avantatge de dos gols pel Masquefa (3-5). El Ripoll va estavellar-se una vegada i una altra contra la defensa visitant, que a més va enviar una nova bola al pal. Un penal no transformat per Ivan Mora (m.41) va ser el preludi del 4 a 3 de Jeremi en rebre una bola dins de l'àrea i regirar-se (m.43). Un gol anul·lat a Escandell (m.44) va ser la darrera acció clara d'un Ripoll que a més va veure com el Masquefa reblava el resultat amb el 4 a 6 ja gairebé al darrer minut.
HC Ripoll: Moi Adam, Ferrer, Ivan Mora (1), Xixoo, Jeremi Rodríguez (1), Carlon (1), Vergés, Escandell (1), Zaragoza i Pau Franquesa (ps).