dissabte, 2 d’abril del 2016

HC Ripoll, 4 - CP Congrés, 7

Una segona part fregant el desastre ha deixat l'HC Ripoll en una situació molt fràgil en la classificació. L'equip va mostrar-se desubicat en el segon temps, i acumula la segona derrota consecutiva a casa, en el moment més delicat de la temporada.
Xixoo havia inaugurat el marcador amb un golàs a mitjans del primer temps (m.14). Abans del descans una jugada desafortunada (m.20) i un desajustament defensiu (m.22) van permetre al Congrés remuntar i anar-se'n als vestidors amb avantatge mínim.
Només començar la segona part Sabata va marcar l'empat (m.26) i Jeremi va recollir una bola dins l'àrea i va allotjar-la dins de la porteria visitant. El més difícil ja s'havia fet però calia rubricar-ho. A partir d'aquest moment però el Ripoll es va desdibuixar i va deixar passar una oportunitat boníssima d'imposar-se a un rival que tampoc estava especialment inspirat. Una bola dins l'àrea mal defensada va permetre empatar al Congrés (m.33). Un minut més tard una bola al pal va ser recollida pel mateix autor del xut i davant la inoperància local va tornar a xutar a gol fent el 3 a 4. El Ripoll encara va tenir opcions després que Vergés desviés un xut de Xixoo dins de la porteria visitant (m.39). Seguidament una bola al pal va demostrar que en atac tampoc hi havia massa fortuna, i seguidament un jugador sol va rematar al centre de la porteria fent el 4 a 5 (m.40). El 4 a 6 deprimia encara més l'ambient d'un pavelló molt fred (m.43). Una doble blava a Vergés i Ferrer, totes dues per protestar un arbitratge que va anar de la invisibilitat al desastre, va permetre jugar dos minuts al Congrés amb dos jugadors més. Pau Franquesa va desaprofitar la falta directa, però malgrat l'esforç de Jeremi i Xixoo, als darrers segons de superioritat el conjunt visitant va fer el 4-7 definitiu. Els dos darrers minuts van ser del tot sobrers.
De cara als darrers partit de temporada l'equip haurà d'activar-se si no vol perdre la categoria que de moment està resultant molt més irregular que no caldria.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Sabata (1), Xixoo (1), Ferrer, Ivan Mora, Jeremi Rodríguez (1), Carlon, Vergés (1) Escandell i Moi Adam (ps).