dissabte, 9 d’abril del 2016

Folgueroles, 3 - HC Ripoll, 4

Victòria molt important pel HC Ripoll que es refà de les darreres ensopegades. El partit contra el Folgueroles es presentava complicat per l'absència d'Albert Sabata, encara lesionat del darrer partit contra el Congrés.
El Ripoll va sortir molt concentrat a la pista, i fruit d'aquest bon joc va avançar-se en el marcador al minut 8 gràcies a un xut d'Ivan Mora. Tot i la bona arrencada no va poder evitar que el Fogueroles empatés amb un xut llunyà que van desviar davant de Moi Adam, i d'una jugada mal defensada que un jugador osonenc va rematar de cullera des de darrera la porteria i que avançava als locals. Un contraatac de llibre rematat per Zaragoza va suposar de nou l'empat al marcador. El 2 a 3 va arribar en un penal transformat per Xixoo. Tot i que el Folgueroles també va disposar d'un penal per tornar a empatar, Moi Adam va aturar-lo.l Així es va arribar al descans.
Al segon temps s'hi havia arribat amb un falta local per vuit de ripolleses. Tot i així Jeremi va enviar un xut de pala a l'escaire de la porteria osonenca, ampliant l'avantatge ripollès. El 3 a 4 va arribar a mitjans d'aquest període. Van ser minuts de patiment pel Ripoll que a més va haver d'afrontar un nou penal i una falta directa que Moi va tenir l'encert d'aturar.
El Ripoll surt ara provisionalment de les places de descens, i afronta amb renovades esperances el tram més important de temporada.
HC Ripoll: Moi Adam, Jeremi Rodríguez (1), Ferrer, Vergés, Carlon, Ivan Mora (1), Xixoo (1), Zaragoza (1), Escandell i Pau Franquesa.