dissabte, 7 de maig del 2016

HC Ripoll, 5 - Cambrils, 2

Tres mesos després de la seva darrera victòria al pavelló municipal, l'HC Ripoll va tornar a sumar-hi els tres punts en el seu enfrontament amb el Cambrils, cuer de la categoria. L'equip de Dani Viñas havia perdut al partit de la primera volta per 5 a 0 a la pista de l'equip tarragoní, però en aquesta ocasió va saber imposar-se amb relativa facilitat.
El primer en marcar va ser el Cambrils. Un xut desviat al fons de la xarxa va suposar el 0 a 1 (m.7). Sabata va replicar amb una bola al pal, abans que Vergés culminés amb un xut potent, creuat i col·locat l'empat ripollès (m.12). Poc després Zaragoza va rematar una combinació amb Vergés i Jeremi per avançar el Ripoll (m.15). Seguidament Ferrer va empalar una bola davant de porta fent el 3 a 1 amb què es va arribar al descans. L'equip local encara va tenir temps per enviar una altra bola al pal, després que Jeremi desviés un xut (m.20).
Uns bons minuts d'Escandell van ser recompensats amb un gol de força a la represa. Va ser en una jugada on el jove jugador va rematar fins a tres vegades, recuperant cada vegada la bola (m.28). El joc del segon temps va ser ràpid i les ocasions van sovintejar, sobretot pels homes del Ripoll. Tot i així Moi Adam va haver d'aturar un penal i el seu refús (m.29). Tres minuts més tard un xut potent va col·locar un incert 4 a 2 en el marcador. La tranquilitat definitiva va arribar gràcies a una jugada de Sabata que va acabar allotjant la bola al fons de la porteria visitant (m.41). Un nou pal de Vergés va insinuar una golejada que no es va acabar de produir.
HC Ripoll: Moi Adam, Ferrer (1), Sabata (1), Ivan Mora, Xixoo, Jeremi Rodríguez, Vergés (1), Zaragoza (1), Escandell (1) i Pau Franquesa (ps).