divendres, 27 de novembre del 2015

Masquefa, 4 - HC Ripoll, 2

Cinquena derrota de la temporada, aquesta vegada en un partit on el Ripoll va anar sempre per darrera en el marcador, i on tot i xutar més a porta que el seu rival, no va tenir l'encert de marcar.
El primer gol en contra va arribar al primer minut. La pista de parquet no va ajudar a l'adaptació del Ripoll, però malgrat aquest contratemps va protagonitzar un parell de contres que no va saber concretar. Al minut 6 el porter Baget va patir un trau al front que el feia sagnar. Va haver de ser traslladat a l'hospital de Martorell sent substituït per Franquesa. Tots dos equips van patir una exclusió per una doble blava on Ferrer va ser el ripollès damnificat. Un pal de Vergés (m.21) va deixar veure que la sort tampoc estava de cara.
A l'inici del segon temps el Masquefa va enviar també una bola al pal. Carlon va replicar amb dues boles també al pal (m.30 i 35). Després d'aquesta darrera jugada, va arribar el 2 a 0 pel conjunt local, que en el mateix minut va fer també el tercer (m.35). Semblava que el Ripoll tenia el gol de cul, però Xixoo amb una internada per la banda amb força, va perforar per primera vegada la porteria del Masquefa (m.38). La desena falta ripollesa va servir perquè el conjunt local tingués possibilitat d'ampliar el seu aventatge, però Franquesa va aturar el xut (m.42). Poc després Vergés feia el 3 a 2 (m.45) i deixava oberta l'opció d'empatar. Aquest resultat no hagués estat en absolut injust, però tot i que ho va intentar el Ripoll va topar una vegada i una altra contra la defensa i porter locals. En canvi al darrer segon de partit el Masquefa va marcar encara el 4 a 2 definitiu.
HC Ripoll: Baget, Sabata, Ferrer, Ivan Mora, Vergés (1), Xixoo (1), Jeremi Rodríguez, Carlon i Franquesa (ps).