dimecres, 25 de novembre del 2015

HC Ripoll, 3 - CP Folgueroles, 3

Partit gris on van volar dos punts del pavelló municipal. El Folgueroles es va avançar tres vegades en el marcador, les mateixes que l'equip de Dani Viñas va aconseguir empatar.
Els primers xuts a porta van ser del Ripoll. Sabata i Jeremi van posar a prova al porter visitant. Un pal del mateix Jeremi i un ú contra ú de Sabata amb el porter, van ser el preludi del primer gol visitant (m.14). Un penal comès sobre Xixoo va servir perquè Ivan Mora empatés, tot i haver de xutar-lo (i marcar-lo) dues vegades (m.18). Una blava per una falta sobre Carlon mentre s'encarava tot sol la porteria rival va suposar una falta directa no transformada. En la següent jugada una blava compensatòria va deixar també al Ripoll amb un home menys. Franquesa va aturar la falta directa visitant. Al descans s'hi va arribar amb empat a un gol.
L'1-2 va arribar ben d'hora (m.27). Seguidament l'àrbitre va anular un gol al Folgueroles per falta prèvia. L'empat el va aconseguir Vergés am bun xut que es va escolar per sota del porter osonenc (m.35). Una altra directa per les deu faltes del Ripoll va tornar a desequilibrar el marcador a favor del Folgueroles (m.40). Aquest cop però no es va tardar gaire a tornar a empatar. Va ser Vergés amb un xut potent que va perforar la xarxa visitant. Durant els deu darrers minuts el Folgueroles va aguantar amb nou faltes. En tot cas el Ripoll va disposar d'una falta directa per una blava per protestar reiteradament d'un jugador osonenc, però no va saber aprofitar-la. Als darrers segons un xut de Jeremi al travesser va impedir que els tres punts es quedessin a casa.
HC Ripoll: Franquesa, Sabata, Jeremi, Vergés (2), Ivan Mora (1), Xixoo, Ferrer, Carlon, Escandell i Baget (ps).