dissabte, 5 de desembre del 2015

HC Ripoll, 4 - Capellades, 2

Partit seriós de l'HC Ripoll per refer-se de la derrota de la darrera jornada, davant d'un dels equips capdavanters de la categoria.
L'equip local va sortir concentrat a la pista i va avançar-se molt d'hora en el marcador. Un xut creuat per baix de Sabata va encetar la victòria ripollesa (m.2). Dos minuts més tard, un altre xut creuat de Carlon va entrar per la creueta de la porteria del Capellades suposant el 2-0. L'excel·lent resultat va complicar-se quan el Capellades va trobar la xarxa de Franquesa amb un xut a mitja distància després de treure una falta (m.12). Un pal de Ferrer rematant un xut de Carlon hauria pogut tornar a ampliar l'avantatge del Ripoll (m.18) però va ser el Capellades qui amb un xut de lluny que va rebotar davant de porta, va establir l'empat a dos. Tot i una ocasió claríssima de Carlon al darrer segon del primer temps, el marcador ja no es va moure.
Al segon temps el Capellades va tenir una bona ocasió per avançar-se, amb una directa per la desena falta del Ripoll (m.32) però el xut va anar fora dels tres pals. L'intercanvi de cops va decantar-se pel cantó del Ripoll quan Carlon va aprofitar una centrada avantatjosa de Xixoo, per superar el porter i fer el 3 a 2. L'equip de l'Anoia es va veure obligat a buscar de nou l'empat. En un contraatac Sabata va rebre la bola novament de Xixoo, i va marcar el 4 a 2 definitiu (m.46). L'atac rival va amplificar-se i en els darrers tres minuts va enviar fins a tres boles als pals. Xixoo també hauria pogut aixemplar la victòria ripollesa si hagués marcat un ú contra ú amb el porter rival. Els tres punts es van quedar però a casa en la tercera victòria de la temporada.
HC Ripoll: Franquesa, Jeremi Rodríguez, Sabata (2), Carlon (2), Xixoo, Ferrer, Ivan Mora, Zaragoza i Moi Adam (ps).