dissabte, 14 de novembre del 2015

CP Congrés, 3 - HC Ripoll, 3

Empat a la pista del Congrés per trencar la dinàmica de dues derrotes consecutives. El Ripoll va marxar amb el regust d'haver pogut aconseguir més en un enfrontament on sempre es va avançar en el marcador.
Al primers minuts de partit va arribar el primer gol ripollès. Va ser després d'un contraatac entre Sabata i Ferrer, on aquest darrer va rebre falta dins de l'àrea. Ivan Mora va transformar la pena màxima. L'empat a un no va tardar en arribar. Fins al descans no hi va haver més moviments en el resultat.
El segon temps va tornar a començar amb el Ripoll avançar-se. Va ser en un xut de Sabata que Ferrer va desviar dins de la porteria local. Dos minuts més tard el Congrés va tornar a empatar. Entrant als deu darrers minuts el Ripoll va tornar a prendre la iniciativa. Va ser amb un xut de Sabata des d'un lateral que suposava el 2 a 3. Amb el Ripoll dominant el joc es va produïr una circumstància surealista que va obligar a aturar el joc. Va ser quan una veïna va entrar al pavelló per queixar-se que la molestaven els bombos dels joves aficionats del Congrés. Com que els nens seguien tocant, la dona es va emprenyar i va llençar una ampolla de dos litres de llexiu al mig de la pista. El joc va estar vint minuts aturats fins que es va solventar aquest contratemps. A la represa el Congrés va saber capgirar la tendència, i va aconseguir l'empat a 3 (m.46). El resultat ja no es va tornar a moure, gràcies en part a les bones intervencions de Baget.
Al final del partit el Ripoll va rebre el trofeu de la Sagrera, que s'oferia per coincidir amb la festa major d'aquest barri barceloní, per l'empat a domicili.
HC Ripoll: Baget, Sabata (1), Ivan Mora (1), Ferrer (1), Vergés, Jeremi Rodríguez, Xixoo, Carlon, Zaragoza i Franquesa (ps).