dissabte, 7 de novembre del 2015

HC Ripoll, 3 - Alpicat, 7

Mal partit de l'HC Ripoll, mal arbitratge, i victòria justa de l'Alpicat al pavelló municipal. El primer temps va ser molt igualat, tot i que al descans el resultat era de 0 a 1 a favor dels visitants. El gol va arribar d'un xut de llunyà al m.19, que va penetrar la porteria ripollesa.
El segon temps va ser molt diferent. Un pal de Zaragoza que hauria pogut suposar l'empat a un va ser el preludi del 0-2 amb un xut fora de l'àrea (m.27). El tercer gol visitant va arribar en un contraatac (m.31). Una blava a Vergés per protestar des de la banqueta va portar uns minuts de desconcert a la pista. Durant un minut tots dos equips van estar amb un jugador menys per l'exclosió d'un visitant després de travar clarament un jugador local. Una falta directa no transformada pel Ripoll, va impedir la reacció dels homes de Dani Viñas. En canvi una blava a Sabata de nou per parlar, va representar una nova inferioritat local, aprotitada per l'Alpicat, per marcar el 0 a 4 (m.37). Un minut més tard va arribar el cinquè gol vistant. Seguidament Jeremi va aconseguir el primer encert ripollès (m.38). Ivan Mora va fer de penal el 2 a 5 (m.41). La remuntada ripollesa va ser abortada amb el 2 a 6, i amb un recital arbitral de faltes. La falta directa per la desena sanció ripollesa va ser aturada per Franquesa (m.42). Un minut després el Ripoll ja havia fet inversemblantment la quinzena. La directa va ser de nou parada per Franquesa. Una blava per protestar a Carlon va suposar dos minuts més en inferioritat per un Ripoll que va encaixar el 2 a 7 (m.44). Amb el resultat ja sentenciat Ferrer va fer el 3 a 7, després d'una discutible acció dins de l'àrea visitant.
La mala lectura arbitral del partit va tenir el seu epíleg als darrers segons. Els jugadors de l'Alpicat tenien la bola i van donar el partit per acabat, amb la complicitat ripollesa. Al darrer segon però, un dels seus homes va protagonitzar un antiesportiva jugada xutant contra la porteria ripollesa. Aquest detall desafortunat va generar una tangana entre jugadors de tots dos equips, que afortunadament es va finiquitar amb els aplaudiments del públic per l'esforç d'un conjunt local que no va tenir precisament el seu millor partit.
HC Ripoll: Franquesa, Jeremi Rodríguez (1), Sabata, Ivan Mora (1), Vergés, Xixoo, Zaragoza, Ferrer (1), Carlon i Baget (ps).