dissabte, 25 de maig del 2013

HC Ripoll, 5 - Sant Cugat B, 3

Darrer partit d'una temporada notable, amb victòria davant del Sant Cugat B. Aquest resultat combinat amb la derrota del Roda, permeten a l'equip acabar en una meritòria cinquena posició. L'enfrontament es va jugar a un inusual horari de les cinc de la tarda -molt poc freqüent en l'hoquei ripollès- però el públic va voler acompanyar a Dani Camprubí en el seu comiat com a entrenador, i a Joan Baget que deia adeu a la seva trajectòria esportiva.
El primer temps va tenir la intensitat d'un partit on cap dels equips s'hi juga res. Ferrer va avançar al Ripoll en la seva tercera ocasió (m.11) però el Sant Cugat va empatar a la següent jugada (m.12). En una jugada elèctrica Comas va fer el segon pel Ripoll (m.15) i de nou l'equip visitant va empatar de seguida (m.16). Abans del descans Vergés va tornar a posar en avantatge als ripollesos. El Sant Cugat va portar perill a la porteria de Baget, que va veure com per tres vegades els pals refusaven boles enverinades. Al darrer minut d'aquest període i després d'una frivolitat del porter ripollès al més pur estil René Higuita (salvant les distàncies entre futbol i hoquei patins), el Sant Cugat va errar una falta directa i es va arribar al descans amb parcial de 3 a 2.
A la represa els vallesans van pressionar més, però dues accions de Comas van permetre que el Ripoll agafés aventatge en el marcador (m.33 i 37), el primer en una acció a l'estil Recio, per darrera la porteria. Abans Baget havia deixat la porteria amb una merescuda ovació per la seva temporada a Ripoll, acomiadant d'una dilatada carrera dins l'hoquei patins (HC Ripoll, CP Vic, Sant Feliu, CP Manlleu). Adrià Torrens l'ha substituït amb la seva habitual sobrietat. El Sant Feliu només el va poder batre en una falta directa (m.45). El marcador es podria haver ajustat més si ja al darrer minut hagués transformat una nova falta directa per tarjeta blava a Vergés, però el porter osonenc va aturar el xut visitant. Al final victòria per 5 a 3, que rubrica una temporada que podria haver estat més brillant encara si a la primera volta no s'haguéssin perdut alguns punts evitables.
HC Ripoll: Baget, Arxé, Ivan Mora, Ferrer (1), Vergés (1), Marín, Comas (3), Joan Torrents, Dani Camprubí i Adrià Torrens (ps).