dissabte, 4 de maig del 2013

HC Ripoll, 4 - SHUM B, 3

Nova victòria de prestigi davant d’un dels conjunts més en forma de la categoria. Tot i l’esforç del dia anterior l’HC Ripoll va superar a un SHUM B, que s’havia avançat en el marcador al minut 18. Tres minuts després Ivan Mora va rematar una jugada des d’un extrem de l’àrea, fent l’empat a un amb que es va arribar al descans. Abans un arbitratge lamentable va castigar amb falta directa (per deu sancions) al Ripoll, pero un notable Adrià Torrens va aturar la bola. A més va anular un gol al Ripoll en assenyalar falta prèvia.
A la represa els jugadors locals van sortir entonats. Comas va enviar una bola a la creueta de la portería del SHUM. La suma de sancions ripolleses va permetre a l’equip visitant xutar una nova falta directa que tampoc van transformar. Marín en una contra plena de força va fer el 2 a 1 (m.34). Després d’un penal novament aturat per Adrià, l’equip de Maçanet va capgirar el marcador. L’empat a 2 va arribar al minut 39, i quatre més tard van aprofitar una falta feta a Joan Torrents però pitada a la inversa i les posteriors protestes locals, per servir-la ràpidament i sorprendre a la defensa ripollesa. Després de treure del centre del camp el mateix Torrents va fer l’empat a tres amb un xut de lluny. A més el Ripoll va disposar d’una falta directa que no va transformar. Un nou xut de fora l’àrea va suposar el 4 a 3 d’Arxé (m.44). Amb aquest resultat el Ripoll va seguir sent més perillós en les contres. Joan Torrents va enviar un xut al pal, i es va fallar una nova falta directa, però a alhora es va mantenir inalterable la porteria.
Victòria justa i celebrada en un partit molt ben disputat, per un Ripoll en el millor estat de forma de la darrera dècada.
HC Ripoll: Adria Torrens, Ferrer, Vergés, Arxé (1), Joan Torrents (1), Marín (1), Ivan Mora (1), Comas i Camprubí.