dimecres, 22 de maig del 2013

Camprubí s'acomiadarà dissabte de l'afició; Dani Viñas serà el substitut

L'actual tècnic del sènior de l'HC Ripoll s'acomiadarà dissabte de l'afició en el partit contra el Sant Cugat B. Dani Camprubí ha dirigit durant els darrers tres anys el sènior del club, amb un bon resultat global. La primera temporada va baixar a segona catalana, després d'un any molt polèmic i complicat a tots nivells, arrossegant el no-descens de la campanya anterior. La 2011-12 va portar a l'equip altre cop a primera catalana, després d'una lliga gairebé perfecte, on només va deixar escapar tres punts. Enguany ha aconseguit que el joc de l'equip fós el millor de la darrera dècada, i a la darrera jornada lluitarà per aconseguir el cinquè lloc final. El sisè ja el té assegurat.
Després de deixar l'hoquei en actiu Camprubí també va dirigir a l'aleví durant una temporada, amb el qual va aconseguir el títol de campió de Girona.
Com a substitut el club ja ha lligat a Dani Viñas. El tècnic rodenc va debutar com a jugador a l'equip del seu poble, i va passar també pel Voltregà, Vic, Mollet, Piera, Igualada, FC Barcelona, Alcobendas, Cerdanyola i Blanes. Com a entrenador havia estat al capdavant del CP Masies. A més de la baixa de Camprubí com a jugador, Viñas també haurà de cobrir una plaça de porter, ja que Joan Baget també ha anunciat que deixa l'hoquei com a jugador, tot i que seguirà vinculat al club com a entrenador de base.