diumenge, 19 de maig del 2013

Cassanenc, 4 - HC Ripoll, 9

L'HC Ripoll va golejar a l'equip amb qui ha mantingut una trajectòria paral·lela durant aquestes darreres temporades. El Cassanenc va jugar molt motivat perquè s'hi jugava la permanència, però el Ripoll es va trobar amb un Marc Comas molt inspirat que va marcar sis dels nou gols visitants.
El partit va començar amb un gol local (m.13) que va poder ser capgirat pel Ripoll gràcies a les rèpliques de Vergés (m.17), Marín (m.20) i Comas (m.21). Abans del descans el Cassanenc va fer el 2 a 3 (m.24) amb el qual ttos dos equips es van retirar als vestidors.
A la represa es va acabar ràpidament l'emoció del resultat, gràcies a la gran efectivitat de Comas. Cinc gols consecutius del jugador osonenc van sentenciar l'enfrontament (m.27, 30, 34, 38 i 39). Tot i que l'equip local no va deixar mai de prémer l'accelerador, el Ripoll va ser aquesta vegada superior. El tercer gol cassanenc va precedir el novè, de Marín (m.46). El definitiu 4 a 9 va arribar a dos minuts pel final.
El porter Adrià Torrens va fer un altre molt bon partit, aturant penals i faltes directes. Amb aquest resultat el Cassanenc és pràcticament equip de segona catalana, en espera de si ha de jugar o no la promoció, mentre que el Ripoll recupera provisionalment la cinquena posició de la classificació, i ratifica (després de la desendollada d'Olot), la seva excel·lent segona volta.
HC Ripoll: Adrià Torrens, Joan Torrents, Ivan Mora, Vergés (1), Marín (2), Ferrer, Arxé, Marc Comas (6) i Camprubí.