dijous, 29 d’agost del 2013

L'HC Ripoll ja entrena a les ordres de Dani Viñas

L´equip sènior de l´HC Ripoll, ha començat aquesta setmana els entrenaments per preparar la present temporada, altre cop a la primera catalana. El conjunt ripollès va encetar l´activitat aquest dimarts, i després de tres dies seguits d´exercicis debutarà en partit de preparació davant del CP Taradell, aquest mateix divendres a les 20:30. Els partits de pretemporada se succeïran contra el Tona a domicili (dijous, 5 de setembre), el Sitges a casa (dissabte 7, en la presentació de tot l´hoquei ripollès), el manlleu a fora (dijous 12) i el Lloret altre cop a casa (dissabte 14).
La competició començarà el dissabte 21, amb un partit a la pista del GEiEG B, un dels rivals habitualment complicats pel nostre equip. Enguany l'HC Ripoll presenta les novetats del porter Moi Adam i del jugador de camp Albert Sabata. Tots dos havien coincidit al CP Masies, conjunt que també havia entrenat el nou tècnic Dani Viñas. Juntament amb aquests dos homes, també puja al primer equip el jugador de la pedrera Vidal Carlon, que la temporada passada ja havia entrenat amb el sènior.
La resta de l'equip es manté respecte a la temporada passada, amb les baixes de Joan Baget i Dani Camprubí. Aquest darrer va combinar les tasques d'entrenador amb les de jugador. Completen la plantilla Ivan Mora, Arxé, Vergés, Ferrer, Marín, Adrià Torrens (p), Joan Torrents i Marc Comas. L'objectiu inicial és mantenir el nivell de gran part de la temporada passada, i si és possible, millorar la cinquena plaça final d'aquell exercici.