dissabte, 2 de març del 2013

Congrés B, 2 - HC Ripoll, 5

Important victòria per donar tranquilitat a l'HC Ripoll a la impracticable pista del Congrés. En un partit molt treballat, el Ripoll va saber superar a un rival jove i batallador. Al primer temps hi va haver igualtat en el marcador, fins que al minut vint Comas va posar per davant a l'equip ripollès.
Molt més moguda va ser la segona part. Torrents va fer el segon gol visitant (m.28) tot i que el Congrés B va escurçar diferències un minut més tard. Altre cop Torrents va ampliar l'aventatge ripollès (m.37). L'empenta local va permetre de nou deixar la diferència en un mínim 2 a 3 (m.42). Seguidament Ferrer va fer el quart gol, donant molta més tranquilitat per l'equip de Dani Camprubí. Als darrers segons, el Ripoll va xutar la falta directa per la desena sanció local, amb Ferrer transformant-lo en el 2 a 5 definitiu. Durant aquest segon temps la humitat de la pista descoberta va provocar nombroses imprecisions i caigudes, que van afectar a tots dos equips però que no van influïr en la victòria del Ripoll. Tampoc va fer-ho un arbitratge que va castigar amb dinou faltes als jugadors ripollesos, en un autèntic recital de xiulet.
HC Ripoll: Adrià Torrens, Camprubí, Vergés, Ivan Mora, Ferrer (2), Comas (1), Joan Torrents (2), Marín, Arxé i Baget (ps).