dissabte, 23 de març del 2013

HC, Ripoll, 6 - Sant Celoni, 3

Cinquena victòria consecutiva de l'HC Ripoll, aquest cop davant del Sant Celoni. El primer temps va ser de domini local. Un gol d'Ivan Mora de penal, i un altre de Ferrer van encarrilar el resultat. Comas (m.20) va fer el tercer, marxant tots dos equips al vestidor amb idèntic resultat que a la mitja part de fa una setmana a Sant Hipòlit. El Ripoll podria haver aconseguit encara una renda superior si un xut de Vergés no hagués ensopegat amb l'escaire de la porteria visitant.
Al segon temps semblava que el partit quedaria ràpidament sentenciat. Joan Torrents va fer el quart d'un potent tret. El joc ripollès no va devallar, però potser per excés de confiança va deixar que el rival recuperés terreny. Al minut 31 els vallesans marcaven el seu primer gol. Poc després van disposar d'una falta directa que va aturar Baget, però en la següent jugada (m.35) van marcar el segon gol. Un minut més tard Vergés marcava el 5 a 2. Aquest marcador es va mantenir fins al minut 45 quan l'equip visitant va fer el seu tercer gol. El partit podria haver-se complicat en cas que en aquell mateix minut el Sant Celoni hagués transformat una nova falta directa a favor. El xut va anar a fora, i Vergés altre cop va fer el 6-3 definitiu en la següent acció. El Ripoll va disposar de nombroses ocasions clares per incrementar encara més el resultat però no va estar prou afortunat de cara a la porteria rival. Abans del final Ferrer va enviar una bola al pal i Baget va lluïr-se aturant un penal a l'equip visitant.
Amb aquest resultat el Ripoll escala provisionalment un lloc a la taula, i ja és setè. A més està a una passa de garantir-se matemàticament la continuïtat a la categoria. Passi el que passi a partir d'ara aquesta serà la millor classificació de l'equip en els darrers cinc anys. La feina de l'equip d'aqui al final serà sobretot no desconnectar-se i aconseguir acabar la campanya el més amunt possible.
HC Ripoll: Baget, Ivan Mora (1), Ferrer (1), Arxé, Vergés (2), Comas (1), Marín, Joan Torrents (1), Camprubí i Adrià Torrens (ps).