dissabte, 16 de març del 2013

Voltregà B, 2 - HC Ripoll, 4

Victòria de prestigi de l'HC Ripoll a la pista d'un complicat Voltregà B, que va presentar el seu equip de gala. El Ripoll va fer un primer temps gairebé perfecte, amb un Adrià Torrens immens, i aprofitant algunes de les moltes ocasions que es van gaudir davant de la porta rival. De fet si l'equip de Dani Camprubí hagués estat més precís al davant, fàcilment hauria pogut arribar al descans amb mitja dotzena de gols a favor. A més va haver de sobreposar-se a un arbitratge nefast, on el públic i els jugadors osonencs indicaven com i quan havia d'assenyalar les faltes visitants. És en partits com aquest quan es constata el pes dels clubs històrics sobre determinats estaments.
En tot cas després que Adrià aturés una de les cinc faltes directes que li van xutar, Vergés va encetar el marcador pel Ripoll (m.12). Va ser després que Arxé recuperés la bola al mig del camp, li fés una assistència precisa a Vergés i aquest la rematés dins de la xarxa local. Poc després i amb l'entrada explosiva de Comas, aquest jugador va aprofitar la seva rapidesa per fer dos gols consecutius (m.15 i 16). A més el mateix jugador va enviar una bola al travesser.
Al segon temps el Voltregà B va treure's la pols de les orelles i aprofitant un arbitratge escandalosament favorable, va marcar el seu primer gol en una falta directa (m.29). Cinc minuts després va afavorir-se d'una errada en atac ripollesa per agafar descol·locada la defensa visitant i muntar una contra que va acabar amb el 2 a 3. L'empenta local va convertir el segon temps en un dels més intensos de la temporada. Adrià Torrens va aturar una nova falta directa (el Ripoll va superar les vint faltes d'equip per només la meitat dels jugadors de Sant Hipòlit). L'única falta directa pel Ripoll (m.45) va ser aturada també pel porter local, però en la jugada següent Comas va aprofitar per marcar el 2 a 4 que ja seria definitiu. Quedaven cinc minuts i el Voltregà es va llençar a l'atac. Veient els forats en defensa, el Ripoll va intentar sentenciar l'enfrontament però els seus atacs van morir en pocs segons, afavorint un gran nombre de xuts de l'equip local. Una nova falta directa aturada de nou per Adrià va donar pas a un darrer minut, on els homes de Camprubí van certificar tres punts de molt mèrit.
HC Ripoll: Adrià Torrens, Vergés (1), Ferrer, Joan Torrents, Arxé, Comas (3), Ivan Mora, Camprubí i Baget (ps).