dissabte, 9 de març del 2013

HC Ripoll, 11 - Cornellà, 3

Victòria fàcil en un partit que es va resoldre al primer temps. Al final dels primers 25 minuts el Ripoll ja guanyava 5 a 0, afavorint una segona part plàcida. Joan Torrents va inaugurar el marcador al minut 5, després de resoldre una jugada confusa dins de l'àrea visitant. Comas va fer el segon (m.15) i Arxé el tercer (m.16) en un contraatac molt ben trenat. Dos minuts després Marín aprofitava un refús per fer el quart i ell mateix va resoldre una passada de Comas, marcant el cinquè (m.22).
Al segon temps el patit ja estava trencat però tot i la distensió el Ripoll va seguir tenint moltes ocasions en atac, si bé va descuidar més la defensa. El 6 a 0 el va fer Comas (m.28). Tres minuts després arribava el primer gol del Cornellà. Ferrer va transformar una falta directa fent el 7-1 (m.32). Un xut potent d'Ivan Mora situava el 8 a 1 (m.34). El segon gol visitant va donar pas al novè, obra de Marín (m.42). Al mateix minut el Cornellà va fer el seu tercer. Faltaven encara els dos últims gols ripollesos, obra de Comas (m.46) i Marín (m.49).
Dani Camprubí no va ni sortir a la pista. El Ripoll va jugar dues vegades en superioritat per dues blaves a jugadors visitants, que es van mostrar desconcertats per un arbitratge poc hortodox.
HC Ripoll: Baget, Ferrer (1), Vergés, Joan Torrents (1), Ivan Mora (1), Comas (3), Arxé (1), Marín (4), Camprubí i Adrià Torrens.