dissabte, 23 de febrer del 2013

HC Ripoll, 6 - Barberà, 4

Victòria patida, contra un rival que mai va donar el partit per perdut. Comas va inaugurar el marcador al minut 7 després d'una passada al segon pal. L'alegria va durar només uns segons, ja que el Barberà va empatar de seguida amb un gol des de la frontal de l'àrea. Un minut després una jugada similar va acabar amb el segon gol visitant. L'exclusió d'un jugador vallesà per protestar va ser aprofitada per Comas per marcar l'empat, en una acció molt similar a la del primer gol (m.13). L'intercanvi d'ocasions va donar pas al descans.
A la represa va sortir Camprubí. Amb la seva presència al camp el Ripoll va guanyar consistència, recuperant boles i creant nombroses ocasions al contraatac. Vergés en va aprofitar una per fer el 3 a 1 després d'una centrada del mateix Camprubí (m.29). Dos minuts més tard Arxé va xutar contundentment una falta, fent el quart gol ripollès. Amb l'avinentesa que el Barberà va haver d'obrir línies, el Ripoll va gaudir de nombroses ocasions franques, però no va aprofitar-ne cap per incrementar el seu aventatge. El mateix Arxé va marcar el cinquè després de la desena falta de camp dels visitants (m.40), però un penal contra el Ripoll un minut més tard va tornar a rebaixar l'aventatge (5 a 3). A més el Ripoll va desaprofitar un xut de penal i una segona falta directa, i el Barberà va intensificant la pressió als darrers minuts. Un xut de falta va suposar el 5 a 4 (m.48). Gairebé a partir d'aquest moment el Barberà va treure un cinquè jugador de camp i va actuar sense porter. Malgrat els intents i aproximacions a l'àrea local, el Ripoll va poder preservar la seva porteria. Al darrer segon Camprubí va recuperar la bola a mig camp i va rematar el sisè i definitiu gol. Amb aquesta victòria el Ripoll suma tres punts i guanya l'average a un equip amb qui a la primera volta havia empatat a cinc.
HC Ripoll: Baget, Comas (2), Ivan Mora, Vergés (1), Joan Torrents, Ferrer, Arxé (2), Marín, Camprubí (1) i Adrià Torrens (ps).