divendres, 10 de març del 2017

Masquefa, 4 - HC Ripoll, 3

No hi ha res perdut, però cada cop queda menys marge de maniobra per evitar-ho. El Ripoll va caure en un dels desplaçaments teòricament més senzills que li quedaven, a la pista del vicecuer de la categoria. L'equip de Dani Viñas va reincidir en mostrar un bon patró de joc, però amb una preocupant manca d'efectivitat de cara a la porteria rival.
El Ripoll va avançar-se amb un gol de Gerard Castellà (m.6) que va ser ràpidament replicat amb l'empat local en una badada de marcatge. Un contraatac amb centrada d'Ivan Mora cap a Font, va suposar l'1 a 2 (m.9) per un conjunt visitant que dominava el joc i no passava excessius ensurts en defensa. Amb aquest parcial favorable es va arribar al descans.
A la represa Ivan Mora hauria pogut ampliar l'aventatge amb un penal que no va transformar (m.31). Tres minuts més tard va arribar l'empat amb un xut llunyà local. La mateixa jugada però des de més lluny de mig camp va representar el 3 a 2 que posava per primera vegada al Masquefa per davant en el marcador. Els locals encara van disposar d'una falta directa, que primer va aturar Pau Franquesa i que en segona jugada un home del Masquefa va enviar al pal (m.46). En la següent jugada, un contraatac local es va convertir en el 4-2. Quedaven tres minuts. En el darrer Dani Viñas va jugar amb cinc homes de camp, i va aocnseguir a manca de pocs segons el 4-3 obra de Font. En els sis segons que quedaven el Ripoll va forçar una recuperació de bola i falta a favor, ja amb el marcador amb sis dècimes. La jugada va convertir-se en una bona ocasió però no va poder suposar l'empat.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Ivan Mora, Vergés, Gerard Castellà (1), Jeremi Rodríguez, Roger Font (2) i Carlon.