dissabte, 18 de març del 2017

HC Ripoll, 3 - Piera, 4

Ni donant-ho tot durant els cinquanta minuts amb una acititut intatxable. Ni marxant als vestidors amb un parcial de 3 a 0. Ni amb el millor partit del curs de Pau Franquesa. Ni aturant totes les jugades a bola parada i marcant les nostres. Ni un públic que va respondre com sempre en un partit trascendent... L'HC Ripoll sembla que hagi trepitjat merda i no hi hagi manera de treure-la dels patins.
El Ripoll va avançar-se amb un gol de penal que Carlon va transformar amb un xut potent (m.7). El segon va ser del mateix jugador amb una excel·lent jugada iniciada al seu camp, driblant quatre jugadors rivals i definint per baix arran de pal (m.16). El resultat s'hauria pogut torçar si el Piera hagués marcat una falta directa i un penal que va tenir a tres minuts pel final, però Pau va aturar el primer i el segon va ser enviat fora dels tres pals. En canvi un minut després Castellà va transformar un penal favorable al Ripoll, amb un fort xut. Encara hi va haver temps per un nou penal que novament Pau Franquesa va aturar.
Al segon temps el Piera va sortir a la pista amb una marxa més, i si bé als primers minuts el Ripoll es va plantar bé sobre la pista, no va poder evitar que arribés el primer gol bastant d'hora (m.29). Els jugadors de Dani Viñas van disposar de diverses ocasions en contraatacs en superioritat, però no van definir-ne cap. En canvi el Piera va enviar tres boles al pal abans de fer el 3-2 (m.43). Seguidament van disposar d'una falta directa que Pau va tornar a aturar, però en la següent jugada els visitants van fer l'empat a 3 en superioritat per l'exclusió de Carlon amb blava. Un altre pal de Piera va ser el preludi d'una falta directa que Pau va tornar a aturar (m.48). Tal i com havia passat amb l'anterior gol del Piera, la jugada posterior va servir perquè un jugador visitant rematés un xut des de la pròpia pista a l'interior de la xarxa (m.48).
La notícia negativa és que els rivals s'escapen una mica més a la classificació. La bona que no ens podem queixar ni del joc ni de l'equip. Endavant!!!!
HC Ripoll: Pau Franquesa, Ivan Mora, Jeremi Rodríguez, Vidal Carlon (2), Gerard Castellà (1), Albert Vergés, Roger Font, Zaragoza, Joan Vergés (ps).