diumenge, 5 de març del 2017

HC Ripoll, 2 - Congrés, 4

El Ripoll segueix complicant-se la categoria, amb una nova derrota davant del Congrés. Tot i el bon primer temps dels homes de Dani Viñas, l'aventatge al descans només era de 1 a 0, gràcies a una molt bona centrada de Jeremi rematada per Font (m.11). El Congrés no va inquietar massa la porteria d'un Pau Franquesa que va veure això sí, com dues boles li anaven als pals. Font també va rematar un cop al pal. Va ser un període d'anades i vingudes.
A la represa el Congrés va empatar ràpidament (m.28), i en els propers deu minuts ja va sentenciar el partit amb tres gols més, l'últim de penal. El Ripoll va quedar noquejat, i només als cinc últims minuts va pressionar per remuntar el resultat. Quatre boles als pals, un penal errat per Castellà, i un gol de Jeremi a passada de Vergés (m.47) van ser insuficients per remuntar un partit davant d'un rival que només amb la solidesa defensiva i l'encert puntual en atac en va tenir prou per endur-se els tres punts.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Ivan Mora, Zaragoza, Jeremi Rodríguez (1), Gerard Castellà, Roger Font (1), A.Vergés, Carlon i J.Vergés (ps).