diumenge, 26 de març del 2017

Cerdanyola, 3 - HC Ripoll, 1

Inoportuna derrota del Ripoll a la pista del Cerdanyola. Altre cop la primera part va començar bé pels jugadors de Dani Viñas, que van avançar-se en el marcador amb un xut de Jeremi de fora l'àrea. El bon joc ripollès no va estar acompanyat de la sort, ja que una bona morta a l'àrea va servir als locals per empatar, i abans del descans arribava el 2 a 1.
Al segon temps dues blaves pel Ripoll no van ajudar a revertir la situació. En una acció en inferioritat es va encaixar el 3-1 que ja va ser irremontable. Aquesta setmana l'equip reincorpora a Albert Sabata i Xixoo, que amb l'ajut també de Moi Adam intentaran lluitar per la permanència.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Ivan Mora, Jeremi Rodríguez (1), Gerard Castellà, Albert Vergés, Roger Font, Casanovas i Joan Vergés.