divendres, 7 d’octubre del 2016

Lleida B, 2 - HC Ripoll, 4

Primera victòria de la temporada de l'HC Ripoll a la pista del fins ara líder de la categoria, l'imbatut filial del Lleida. El partit jugat a Juneda no es va decidir, com el del Taradell de la jornada anterior, fins al darrer minut. En aquesta ocasió la fortuna va somriure als jugadors que va dirigir Moi Adam.
L'equip local, amb dos jugadors d'OK Lliga, a avançar-se amb un gol matiner als deu segons de partit. Pau Franquesa va aturar un xut però el rebot va afavorir un jugador lleidetà que el va enviar al fons de la xarxa. La pista de Juneda era incòmoda i al Ripoll li costava superar la pressió del Lleida B. Tot i així Vidal Carlon va aconseguir l'empat, i Jeremi va posar per davant al Ripoll abans del descans.
La segona part va estar marcada per l'encert de Jeremi. Ell va marcar l'1 a 3. Les ocasions es van succeir a totes dues porteries. Un gol anul·lat al Lleida, la directa per deu faltes que Roger Font no va transformar en aquesta ocasió, les bones aturades de Franquesa, el joc obert dels locals i els intents d'asserenar-lo dels nostres van ser-ne les incidències més remarcables. Un xut de mig camp que va tocar un jugador ripollès amb la bota va suposar un penal pel Lleida. Pau Franquesa va aturar-lo però no va aconseguir fer-ho amb la segona opció. Amb 2-3 el Lleida va veure com li anul·laven un gol per mans. Al darrer minut el Lleida va retirar al porter i va fer sortir un cinquè jugador de camp. Aprofitant que els locals estaven abocats en atac, Jeremi va marcar des de mig camp el 2 a 4 definitiu.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Jeremi Rodríguez (3), Carlon (1), Vergés, Ivan Mora, Gerard Castellà, Roger Font, Monje, Melenchón (ps).