divendres, 28 d’octubre del 2016

HC Ripoll, 8 - Masquefa, 5

Primera victòria de la temporada al pavelló municipal en un partit poc consistent davant del cuer de la categoria. El Ripoll no va saber controlar el joc i el partit va estar en perill fins als darrers vuit minuts de joc. El millor d'un enfrontament on Jeremi Rodríguez era baixa, va ser l'aportació dels joves jugadors de la pedrera, tant Zaragoza que va marcar la meitat dels gols ripollesos, com Escandell amb minuts de qualitat i Monje, i una aparició impecable del porter suplent Joan Vergés.
El partit ja va començar amb intercanvi de cops, en els quals el Ripoll semblava més incisiu. Castellar va enviar dues boles als pals de la porteria visitant, abans que Carlon rematés a la xarxa una centrada d'Ivan Mora (m.7). Un contraatac del Masquefa va suposar l'empat tres minuts més tard. Un xut col·locat de Castellà va posar novament per davant als locals en el marcador (m.11). El Ripoll hauria pogut desnivellar l'enfrontament, però va desaprofitar dues faltes directes consecutives i dos minuts d'inferioritat visitant. En canvi el Masquefa no va saber marcar una falta directa, però va aprofitar la inferioritat per blava a Vergés, per fer el 2-2 (m.18). El Ripoll va tornar a marcar de seguida, amb un xut molt ben situat de Zaragoza (m.19). Escandell va rematar una centrada de Vergés dins de la porteria del Masquefa fent el 4 a 2 (m.22). El poc domini de partit va permetre al Masquefa disposar d'un penal que va reduir l'aventatge ripollès a un mínim 4-3 al descans.
Encara no s'havia complert el primer minut de la represa quan els jugadors visitants feien l'empat a 4. Amb igualtat el Masquefa va tenir més i millors ocasions. Dos xuts al pal, el segon en una falta directa, van posar molts interrogants al resultat final del partit. Afortunadament Zaragoza va tenir tres minuts d'inspiració i va solucionar l'enfrontament amb tres gols consecutius, un d'ells en superioritat per blava al porter visitant. L'arbitratge també es va sumar a la bogeria de partit. Després que Franquesa aturés un penal, va pitar-ne un altre i va expulsar per protestar al porter del Ripoll. Joan Vergés no només va aturar en fred el nou penal sinó que va tenir dos minuts notables, aturant totes les boles que li van arribar. Castellà va aprofitar un penal a favor del Ripoll per marcar el 8 a 4 (m.41). En els dos darrers minuts el Masquefa va enviar una nova bola al pal de la porteria de Franquesa en una falta directa, i va marcar el definitiu 8 a 5 en un xut llunyà.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Vergés, Ivan Mora, Carlon (1), Castellà (2), Zaragoza (4), Escandell (1), Monje i Joan Vergés (ps).