diumenge, 23 d’octubre del 2016

CP Congrés, 5 - HC Ripoll, 3

El Congrés va derrotar al Ripoll en un partit que l’equip del ja recuperat Dani Viñas va batallar fins al final. El desencert defensiu puntual dels visitants va marcar un enfrontament on els locals van avançar-se però ràpidament Gerard Castellà va aconseguir l’empat (m.6). Encara amb empat Pau Franquesa va aturar un xut de penal. Al descans s’hi va arribar amb 3 a 1, després d’un gol en pròpia porta dels ripollesos. Prèviament el Ripoll va enviar una bola al pal de la porteria local.
Dos gols més locals posaven el resultat molt en contra. Tot i disposar de dos minuts de superioritat per una blava a un local i la falta directa corresponent, l’equip ripollès no va saber concretar la remuntada. Als darrers cinc minuts el Ripoll va escurçar la diferència amb dos gols més i va posar setge a la porteria barcelonina, però no va tenir l'encert per acostar-se encara més a l'empat.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Castellà (1), Ivan Mora, Jeremi Rodríguez (1), Vergés (1), Roger Font, Zaragoza, Carlon i Moi Adam (ps).