dissabte, 1 d’octubre del 2016

HC Ripoll, 3 - CP Taradell, 4

Dolorosa derrota perpetrada en els darrers segons de partit. El Ripoll va jugar el primer dels partits que haurà d'afrontar sense Dani Viñas, convalescent durant unes setmanes, i també sense Moi Adam, cridat a substituir-lo.
El Taradell es va avançar ràpidament al marcador. Al segon minut de partit ja guanyava. El primer temps va ser seu, amb moltes aturades de mèrit de Pau Franquesa i poques ocasions locals. Abans del descans Jeremi va empatar rematant dins de l'àrea una precisa passada de Zaragoza.
El segon temps va començar com el primer. Gol ràpid del Taradell (m.28). Poc després va arribar l'1 a 3, obra de Benito. El Ripoll no jugava bé, i tot i que Font va marcar el 2 a 3 gràcies a un xut de penal, encara va veure com els osonencs enviaven una bola al travesser i com Pau Franquesa havia d'aturar una falta directa. Les ganes que hi va posar l'equip van servir encara per forçar la desena falta, a manca de mig minut pel final. Font va tornar-la a transformar de forma brillant. Bola pel Taradell, que la va perdre en atac, jugada del Ripoll amb ocasió que el bon porter taradellenc va aturar, i contraatac ràpid que va acabar amb un gol ajustat al pal de Franquesa. Quedaven deu segons, temps suficient per veure com li xiulaven passiva al Ripoll per treure la bola del seu camp, expulsaven al porter local, i es complicava innecessàriament un arbitratge que en línies generals havia estat condescendent amb el conjunt ripollès.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Jeremi (1), Carlon, G.Castellà, Ivan Mora, Font (2), Vergés, Zaragoza i J.Vergés (ps).