diumenge, 15 de maig del 2016

CPH Olot, 2 - HC Ripoll, 4

L'HC Ripoll va derrotar a l'Olot en un partit que va tenir alguna semblança amb el de la primera volta al pavelló municipal. Amb aquesta victòria el Ripoll pot respirar finalment tranquil, perquè es garanteix com a mínim l'onzena posició. A data d'avui s'espera que només perdin la categoria dos equips, però encara no hi ha cap circular que ho certifiqui per part de la federació.
Com en el partit jugat a Ripoll, va ser l'Olot qui es va avançar en el marcador. Al primer temps en només un minut va aconseguir dos gols. El primer va ser en un xut de mig camp que després de diversos rebots va introduir-se en la porteria de Moi Adam. El segon després de la pèrdua d'una bola a mig camp, atac de dos jugadors locals, aturada inicial de Moi i el rebot va ser rematat a la xarxa. Amb aquest desavantatge es va arribar al descans.
La represa va tenir un altre color ja des de l'inici. Al primer minut Vergés va marcar el 2 a 1, i tres minuts després ja s'havia empatat l'enfrontament amb un gol local en pròpia porta. El Ripoll va jugar bé, impedint rematades clares a la seva porteria. A manca de deu minuts pel final va arribar el 2 a 3, obra de Jeremi, que posava per primer cop en avantatge a l'equip de Dani Viñas davant de l'Olot aquesta temporada. Poc després el mateix Jeremi va fer el 2 a 4, que ja seria definitiu. Tots dos equips van tenir una falta directa a favor, però no van aconseguir de transformar-les.
HC Ripoll: Moi Adam, Escandell, Ivan Mora (1), Sabata, Jeremi Rodríguez (2), Vergés (1), Ferrer, Xixoo i Pau Franquesa (ps).