diumenge, 22 de maig del 2016

HC Ripoll, 4 - GEiEG, 5

L'HC Ripoll va tancar la temporada amb una derrota a casa, en un partit que estava guanyant fins al darrer minut. El GEiEG necessitava els punts per tenir opcions de pujar de categoria, tot i que finalment la golejada de l'Alpicat va fer-ho impossible.
L'equip gironí va avançar-se en el marcador amb un xut lateral (m.6). Sabata des de la llarga distància va empatar un minut més tard. Moi Adam va impedir que el GEiEG es tornés a avançar, en aturar un penal i el remat posterior (m.8). En canvi el Ripoll va transformar un penal a través de Sabata, en un xut sec i col·locat a l'escaire (m.15). A manca de sis segons pel descans el mateix Sabata va intentar un fort xut des de la seva pista. Un rival va desviar la bola que va acabar dins de la porteria visitant. Era el 3 a 1, amb que es va marxar als vestidors.
El GEiEG va tardar cinc minuts a empatar. El 3 a 2 va arribar en un nou penal que Moi va aturar, però no va poder impedir que el rebuig l'aprofités el davanter. Una ràpida combinació va suposar l'empat a 3 (m.30). Uns minuts d'ocasions per tots dos equips va tenir un xut al pal de Jeremi com l'ocasió més clara. Vergés va resoldre una jugada personal enviant la bola a la xarxa (m.42). Sabata va enviar una nova bola al pal (m.46) que va tenir la seva rèplica gironina (m.48). Va ser ja en el darrer minut quan una falta no assenyalada sobre Carlon, va fer possible el contraatac del GEiEG que va suposar l'empat a 4. L'emprenyada del públic local va amplificar-se quan l'àrbitre va mostrar la blava a Vergés per una falta en un lateral, regalant una falta directa que el GEiEG no va perdonar.
En el decurs del partit el Ripoll va gaudir de bones oportunitats per ampliar el seu compte golejador i va competir de tu a tu amb el segon classificat. De la mateixa manera el GEiEG també va fer mèrits per fer més gols, però va topar amb la inspiració i bona forma de Moi.
HC Ripoll: Moi Adam, Ferrer, Carlon, Ivan Mora, Sabata (3), Vergés (1), Xixoo, Jeremi Rodríguez, Casanova i Pau Franquesa (ps).