diumenge, 13 de desembre del 2015

Cambrils CH, 5 - HC Ripoll, 0

Partit per oblidar a la pista del Cambrils. El Ripoll va sortir a la pista poc entonat i als set primers minuts ja havia encaixat un parcial de 3-0 que va condicionar la resta del partit. A partir d'aquest moment els jugadors de Dani Viñas van tenir diverses ocasions però no les van saber definir davant del porter local.
Al segon temps va continuar la pressió visitant, altre cop amb poca fortuna als darrers metres. Una blava pel Ripoll va permetre al Cambrils xutar una falta directa que no va transformar, però durant la seva superioritat a la pista va fer el quart gol. El Ripoll va llençar-se amb tot a l'atac, i va disposar també d'ocasions. Una blava pel Cambrils va ser desaprofitada tant en la falta directa com en els dos minuts en superioritat. Més tard tots dos equips van disposar d'un penal i una falta directa, però no van batre les porteries rivals. En canvi als darrers minuts el Cambrils va fer el dolorós cinquè gol.
HC Ripoll: Franquesa, Sabata, Jeremi Rodríguez, Ferrer, Ivan Mora, Xixoo, Carlon, Zaragoza i Moi Adam (ps).