dissabte, 19 de desembre del 2015

HC Ripoll, 3 - Olot, 3

L'HC Ripoll va guanyar un punt en un partit que al descans estava perdut, però en va perdre dos en no concretar la remuntada del segon temps.
La primera ocasió clara de l'enfrontament va ser pel Ripoll, quan Jeremi va enviar una bola al pal (m.1). L'Olot va avançar-se en el marcador després d'un penal per peus dins l'àrea local (m.7). El segon gol garrotxí va arribar en un rebot a la tanca, que un jugador visitant va enviar dins la xarxa de Moi Adam (m.16). El desastre del primer temps es va concretar amb el 0-3 dos minuts més tard (m.18). A més el Ripoll no va aprofitar un penal a favor. El 0 a 3 del descans deixava el partit molt complicat.
Els jugadors que dirigeix Dani Viñas van imitar el segon temps de la final de champions de futbol, que el Liverpool va remuntar al Milan la temporada 2004-05. Un altre penal va servir perquè Sabata fés el primer gol local (m.31). Un minut més tard el mateix Sabata va tenir una falta directa a favor, però el porter olotí va aturar-li el xut. Albert Sabata va convertir-se en el protagonista d'aquest període. Un pontent xut llunyà del golejador osonenc va suposar el 2 a 3 (m.35). Un nou penal a favor hauria pogut suposar l'empat, però novament el porter visitant va aturar-ne el llançament. Menys fortuna va tenir en un xut bombat de Sabata (m.39) que va convertir-se en l'empat a tres. Durant els deu darrers minuts tots dos conjunts ho van intentar. Tant els uns com els altres van enviar un xut al pal amb pocs segons de diferència (m.46) i es van quedar a una falta de poder xutar una directa.
La nota positiva del partit va ser la reaparició de Moi Adam, que aquesta temporada encara no havia tingut ocasió de jugar, i que va fer bones intervencions de mèrit al segon temps. El Ripoll acomiada amb aquest empat un 2015 que ha suposat el retorn a primera nacional catalana. L'equip està a un partit de tancar la primera volta, que es jugarà al gener a la pista del GEiEG.
HC Ripoll: Moi Adam, Ivan Mora, Carlon, Jeremi Rodríguez, Sabata (3), Vergés, Ferrer, Xixoo, Escandell i Franquesa (ps).