dissabte, 9 de gener del 2016

GEiEG, 3 - HC Ripoll, 2

Derrota balsàmica -per estrany que pugui semblar- de l'HC Ripoll a una de les pistes més complicades de la categoria. Després de les derrotes depressives dels darrers desplaçaments, el partit de Girona va constatar un canvi en la tònica de l'equip.
De fet al primer minut de'enfrontament Jeremi Rodríguez ja va recollir un xut de mig camp que s'havia estaballat a la tanca, i va marcar de cullera el 0 a 1. Amb aquest resultat el Ripoll va enviar diverses boles als pals de la porteria local. Per la seva banda el GEiEG ho va intentar amb passades interiors i xuts de lluny, però la defensa ripollesa es va mostrar sòlida en tot moment.
Al segon temps la sort va canviar pels homes de Dani Viñas. Una triple ocassió gironina va acabar amb l'empat (m.33). Quatre minuts més tard una falta per peus a mig camp, va ser posada en joc amb rapidesa, i va agafar a contrapeu al Ripoll, suposant el 2 a 1. Ivan Mora va restablir l'empat, recollint un rebot dins de l'àrea i introduïnt la bola dins la xarxa (m.40). Les opcions del Ripoll per endur-se punts van créixer amb un penal que l'equip no va saber transformar. En canvi una jugada molt afortunada per diferents rebots, va introduïr-se finalment dins la porteria de Moi Adam. Malgrat el 3-2, als darrers minuts el Ripoll encara hauria pogut empatar en diverses ocasions. En aquest tram de partit Sabata va veure vermella directa per encarar-se amb un rival que li acabava de fer falta.
Amb aquest partit s'acaba una primera volta complicada, de la qual caldrà millorar els guarismes a partir del partit contra el Tona.
HC Ripoll: Moi Adam, Ivan Mora (1), Sabata, Jeremi Rodríguez (1), Ferrer, Vergés, Carlon, Escandell i Franquesa (ps).