dissabte, 28 de març del 2015

HC Ripoll, 9 - Centelles, 1

Victòria fàcil de l'HC Ripoll davant del Centelles. Els jugadors de Dani Viñas van avançar-se ben d'hora en el marcador i van decidir ràpidament l'enfrontament amb una golejada, refent-se del darrer empat a la pista del Masies.
El primer gol ripollès va arribar al primer minut d'enfrontament. Va ser Ferrer qui va finalitzar una jugada davant del porter visitant. Idèntics protagonistes va tenir el 2 a 0 (m.7). El Ripoll anava per feina i dos minuts més tard una combinació entre Ferrer i Jeremi va acabar a dins de la xarxa. Dos pals consecutius de Vergés i Sabata (m.11 i 16) van donar pas al quart gol local, obra altre cop de Jeremi en aprofitar un refús del porter (m.19). Sabata amb un xut llunyà va marcar el 5-0 (m.21) i Carlon resolent una jugada dins de l'àrea va fer el sisè (m.24) amb el qual es va arribar al descans. El resultat podria haver estat més ampli encara si Ivan Mora hagués transformat un penal a favor (m.23).
Amb el partit ja sentenciat la segona part va tenir un joc més distès. Sabata va fer el 7 a 0 (m.31), que va ser contestat ràpidament pel Centelles amb un xut de fora l'àrea que va convertir-se en el seu únic gol (m.32). Després que Ferrer enviés una bola al pal de porteria visitant, ell mateix va transformar el 8-1 rematant una jugada a ratlla de gol (m.34). El pòquer de gols del davanter ripollès va arribar després d'una combinació perfecta amb Sabata, que Ferrer va enviar a la xarxa (m.36). Els darrers minuts de partit no van tenir massa història. Una falta directa pel Ripoll que el porter visitant va aturar a Carlon (m.46), i una pel Centelles que va aturar Moi (m.49) van impedir que el marcador tornés a moure's.
HC Ripoll: Moi Adam, Arxé, Ferrer (4), Ivan Mora, Jeremi Rodríguez (2), Vergés, Carlon (1), Sabata (2) i Jordi Viñas (ps).