dissabte, 21 de març del 2015

CP Masies, 4 - HC Ripoll, 4

Mal partit a la pista del cuer que va acabar amb repartiment de punts. L'HC Ripoll es va veure afavorit per la derrota del Sentmenat a la seva pista enfront del Vilassar, per mantenir un coixí de tretze punts respecte al tercer lloc, que podrien ser onze si els vallesans guanyen el partit que tenen pendent contra La Garriga.
Al primer temps l'equip de Dani Viñas va tenir molt poques ocasions. El Masies no va fer honor al lloc que ocupa a la taula, i va dominar la bola i el marcador. A més semblava que als jugadors ripollesos els costés patinar a la petita pista osonenca. Tot plegat va fer que el Masies xutés molt més contra la porteria de Jordi Viñas, qui va contribuïr a que el Ripoll no marxés al vestidor amb un desaventatge major. El 2 a 0 que assenyalava el lluminós va concretar-se amb un gol de penal, per uns peus dins de l'àrea, i amb una jugada embolicada davant la porteria visitant, que va acabar amb la bola a la xarxa (m.24).
La reacció després del descans era inevitable. El Ripoll va sortir molt més entonat i va reduïr ràpidament el desaventatge gràcies a Sabata (m.27). El Masies va tornar a ampliar el resultat amb el 3 a 1 de Rodri. Dos penals transformats per Ivan Mora van anivellar de nou el partit. Semblava que el Ripoll trobava el camí per aconseguir els tres punts, però encara se li va tornar a complicar el marcador. Va ser després d'una exclusió de Jeremi per haver desplaçat l'estic d'un rival a qui li havia caigut. El xut de la falta directa corresponent va desviar-la Viñas amb l'estic, però en la jugada posterior la bola va acabar inversemblantment dins la porteria ripollesa. El Ripoll va tornar a collar al rival, i Sabata va empatar de nou a manca de cinc minuts pel final. A partir d'aleshores l'arbitratge va treure de polleguera als jugadors visitants, que van veure com els queia un parcial de 0 faltes a 7 en la darrera part de l'enfrontament (7-14 en total). Fruit d'una protesta de Sabata el Ripoll va quedar de nou en inferioritat, però va aguantar bé aquesta circumstància desfavorable.
HC Ripoll: Jordi Viñas, Ivan Mora (2), Vergés, Jeremi Rodríguez, Sabata (2), Arxé, Ferrer, Escandell i Moi Adam (ps).