diumenge, 8 de març del 2015

Bigues i Riells, 1 - HC Ripoll, 4

L'HC Ripoll es va refer de la derrota de la darrera jornada amb un bon partit a la pista del Bigues i Riells. L'equip de Dani Viñas va portar el control de l'enfrontament durant totes dues parts i no va veure perillar el resultat.
Al primer temps es va veure afavorit per l'expulsió del porter local i el penal a favor que va comportar. Va transformar-lo Sabata convertint el 0 a 1. Abans del descans va arribar el segon gol, obra de Ferrer, absent en el partit contra el Sentmenat.
La segona part va tenir un guió similar. Dos gols ripollesos obra de Sabata i Jeremi, van incrementar l'avantatge fins al 0-4. El Ripoll va tenir moltes ocasions per incrementar el seu marcador, però li va mancar fortuna en els darrers metres. Només a cinc minuts pel final l'equip local va aconseguir marcar el seu gol, després de nombrosos xuts contra la porteria de Moi Adam.
HC Ripoll: Moi Adam, Jeremi (1), Vergés, Sabata (2), Arxé, Ivan Mora, Ferrer (1), Zaragoza, Carlon i Jordi Viñas (ps).