diumenge, 12 d’abril del 2015

HC Ripoll, 6 - Cassanenc, 3

Victòria en un dels millors partits de la segona volta, davant d'un lluitador Cassanenc. Els primers minuts de l'enfrontament van ser moguts, amb variacions al marcador, i el Ripoll a remolc del seu rival. El Cassanenc es va avançar per dues vegades però en ambdues ocasions Ferrer va igualar el resultat. L'equip de Dani Viñas es va posar per davant gràcies a Sabata (m.14) que va desfer la igualada. Amb aquest mínim aventatge ripollès (3-2) es va arribar al descans.
Al segon temps una combinació molt ben trenada entre Sabata, Vergés i Ferrer va ser culminada per aquest darrer al fons de la xarxa (m.33). El 5 a 2 el va marcar Vergés amb un xut que el porter visitant no va blocar bé, i se li va introduïr dins de la porteria. Els jugadors visitants haurien pogut ficar-se de nou en el partit si haguessin transformat una falta directa, però Moi Adam va aturar-la i va aguantar bé la segona jugada fins que va rebre ajuda dels seus homes. Un contraatac ripollès va servir a Carlon per marcar el 6 a 2 (m.41) que gairebé sentenciava el partit. Una brillant jugada del Cassanenc a tres minuts pel final va suposar el 6 a 3 definitiu. El resultat podria haver-se ampliat encara més pel Ripoll, però Zaragoza va enviar un dels darres xuts del partit al pal de la porteria rival.
HC Ripoll: Moi Adam, Vergés (1), Ferrer (3), Arxé, Ivan Mora, Sabata (1), Jeremi Rodríguez, Carlon (1), Zaragoza i Jordi Viñas (ps).