diumenge, 4 de maig del 2014

Mollet, 1 - HC Ripoll, 8

L'HC Ripoll va trencar finalment la mala trajectòria d'aquesta segona volta, amb una victòria fàcil a la pista del Mollet. L'equip de Dani Viñas va anar sempre per davant en el marcador, i va fer mèrits per sumar els tres punts.
Vergés va ser el responsable d'obrir el marcador a la primera part amb dos gols consecuitius, posant els foments d'una victòria que Ivan Mora es va cuidar de refrendar amb el 0 a 3 abans del descans. A la represa Marín va prendre el protagonisme. Tres gols d'ell van duplicar l'aventatge (0-6). El Mollet va fer el gol de l'honor gràcies a un penal en el darrer tram de partit, però Ferrer i altre cop Marín aprofitant la pressió local en sengles contraatacs, van sentenciar la golejada.
HC Ripoll: Adrià Torrens, Arxé, Sabata, Vergés (2), Ivan Mora (1), Ferrer (1), Marín (4), Comas i Moi Adam (ps).