dissabte, 24 de maig del 2014

HC Ripoll, 7 - Centelles, 3

Poc ambient al pavelló municipal per veure el darrer partit de la temporada a casa. Quatre mesos després els incondicionals de l'equip van poder viure-hi de nou una victòria, després d'una mala segona volta on s'ha sumat més punts a domicili.
El partit va començar amb un gol visitant, però Vergés per dues ocasions va capgirar el marcador. Abans del descans Comas va fer el 3 a 1 que tancaria el resultat abans de marxar als vestidors. El segon temps va tornar a tenir un inici complicat pel Ripoll. Dos gols osonencs (m.27 i 36) va empatar de nou el partit. No va ser fins al m.39 que Joan Torrents primer i Comas més tard van donar de nous aventatge al Ripoll amb dos gols consecutius. A més Adrià Torrens va aturar una falta directa (m.44) que impedia al rival tornar a entrar en el partit. Amb el Centelles obert, Sabata va fer el sisè. Un minut més tard el mateix jugador va enviar una bola al pal. A pocs segons pel final Joan Torrents va rematar una passada-xut de Comas per establir el definitiu 7 a 3.
El Ripoll serà sisè a la classificació faci el que faci el proper cap de setmana en el darrer desplaçament a la pista del SHUM C.
HC Ripoll: Adrià Torrens, Sabata (1), Arxé, Vergés (2), Ivan Mora, Marín, Ferrer, Comas (2), Joan Torrents (2) i Moi Adam (ps).