dissabte, 12 d’abril del 2014

HC Ripoll, 3 - Roda, 4

Nou pas en la caiguda lliure de l'equip sènior en aquesta segona volta del campionat, després d'una derrota davant del Roda. Un primer temps destensat i un nou arbitratge per emmarcar en el museu dels horrors d'aquesta temporada va condemnar al Ripoll a la derrota final.
Les primeres ocasions van ser per l'equip local, i Sabata va enviar una bola al pal (m.5). L'equip osonenc va respondre també amb un xut al pal, abans que el ripollès Rivero fés el 0-1 amb un xut llunyà pel Roda (m.14). Un penal a favor del conjunt visitant va suposar el 0 a 2 (m.20), i un segon abans del descans una pèrdua d'una bola en defensa va servir altre cop a Rivero per marcar el tercer del Roda, davant d'un Ripoll decebedor.
Al segon temps l'equip de Dani Viñas va sortir amb una altra actitut, pressionant al rival i aconseguint un major nombre d'ocasions. Un pal d'Arxé (m.28) semblava el preludi del primer gol local, però l'expulsió de Ferrer després d'uns minuts on la van estar ballant amb Rivero, va donar una nova falta directa al Roda, que no va ser capaç de convertir-la. Quan ja pràcticament s'havien esgotat els dos minuts en superioritat dels osonencs, va arribar el 0-4 (m.35). El recital arbitral va permetre encar al Roda xutar una nova falta directa que va aturar Adrià Torrens (m.39). Seguidament Sabata va enviar una nova bola al pal de la porteria visitant. El mateix Sabata va marcar l'1 a 4 (m.42). Quedaven minuts, però la reacció ripollesa es va concretar massa tard. Ivan Mora va transformar un penal per peu dins de l'àrea (m.47) i Sabata una falta directa en el mateix minut. Amb el 3 a 4 es van afrontar els dos darrers minuts, on el Roda encara va disposar d'una nova falta directa, que va anar al pal de la porteria ripollesa.
Al final del partit, intent de tangana per part d'un jugador visitant, el Roda que avança al Ripoll a la classificació, i la pregunta de quants partits més tardaran els àrbitres a passar pàgina del greuge que puguin tenir amb el nostre club.
HC Ripoll: Adrià Torrens, Vergés, Sabata (2), Ivan Mora (1), Joan Torrents, Comas, Arxé, Marín, Ferrer i Moi Adam (ps).