dimarts, 13 de maig del 2014

HC Ripoll, 4 - Sfèric Terrassa, 8

Inesperada derrota davant d'un rival que es jugava la categoria. El partit no va ser mal jugat, però el Ripoll no va tenir encert davant de porta, mentre que el seu rival va aprofitar alguna feblesa defensiva local per golejar.
Els egarencs van avançar-se ja al primer minut. Vergés (m.3) i Ivan Mora (m.5) van capgirar el resultat ràpidament, en la única ocasió en què el Ripoll va anar per davant al marcador. Un pal de Sabata va precedir l'empat a dos de l'Sfèric (m.8). Una blava a Ferrer va deixar al Ripoll amb un home menys. Amb superioritat l'equip terrassenc va dispoar d'un penal que va aturar Adrià, i va tenir temps quan ja s'acabaven els dos minuts de fer el 2 a 3. Sabata va empatar de nou (m.21) però en la següent jugada l'Sfèric va fer el 3 a 4 amb què es va arribar al descans.
La segona part no va començar bé pel Ripoll. El rival va marcar el 3 a 5 (m.29) i Sabata va errar una falta directa en el mateix minut. Adrià va aturar una nova falta directa pel Sfèric (m.32) i Sabata va reduïr el desaventatge amb el quart gol local (m.36). Altre cop en la següent acció el conjunt egarenc va marcar el 4 a 6. A més Carlon va errar una falta directa, i el mateix jugador va rebre una blava que va deixar de nou al Ripoll en inferioritat. Després d'un pal visitant, va arribar el seu setè gol. Sabata va enviar una nova bola al pal, i seguidament l'Sfèric va sentenciar en una falta directa, el 4 a 8 definitiu (m.46).
El Ripoll va encarar el partit sense el concurs de Marín ni Joan Torrents. El tècnic Dani Viñas ja ha anunciat la seva continuïtat per la propera temporada.
HC Ripoll: Adrià Torrens, Arxé, Sabata (2), Ivan Mora (1), Vergés (1), Ferrer, Comas, Carlon i Moi Adam (ps).