dijous, 6 de març del 2014

Vilasar, 6 - HC Ripoll, 4

L'HC Ripoll va deixar escapar els tres punts en la seva visita en partit avançat a la jornada del cap de setmana. Va ser un enfrontament entretingut i que no es va decidir fins als darrers minuts, però que suposen un cop a les aspiracions d'ascens de l'equip.
El primer temps no va ser bó per un Ripoll que tot i que només va rebre un gol de xut llunyà (1-0, m.8), va atacar amb massa anarquia i no va aconseguir que el seu major nombre d'ocasions donessin rèdits al marcador. Només Vergés en un contraatac va poder empatar (m.13). Sabata va errar una falta directa i Moi Adam va aturar-ne una altra que l'àrbitre va assenyalar al darrer minut d'aquest període.
La segona part va estar marcada per una afortunada sortida a pista del Vilassar, que en només tres minuts va mig sentenciar el partit. Va ser dels minuts 28 al 31, quan va marcar tres gols consecutius que complicaven molt el resultat. A més Arxé no va poder marcar una falta directa (m.36) i semblava que el partit estava decidit. Però a manca de deu minuts va arribar la reacció, quan Sabata va fer dos gols en un minut, el segon d'ells de penal. Amb 4 a 3, semblava més factible treure algun resultat positiu, però un nou xut de lluny afortunat que va tocar al pal i es va introduïr a la porteria de Moi Adam va suposar el 5 a 3 (m.44). El Ripoll encara no es va donar per vençut i de nou Sabata va fer el 5-4 en transformar una falta directa (m.45). Amb cinc minuts per endavant el Ripoll va ser de nou incapaç de tornar a marcar, i a més el Vilassar va tenir una opció d'aixemplar de nou l'aventatge de falta directa, deixant el 6 a 4 definitiu al marcador.
HC Ripoll: Moi Adam, Arxé, Sabata (3), Vergés (1), Marín, Comas, Joan Torrents, Carlon, Ferrer i Adrià Torrens (ps).