dissabte, 15 de març de 2014

HC Ripoll, 4 - La Garriga, 6

Després de guanyar només un dels darrers nou punts en joc, les possibilitats d'ascens es compliquen molt per un Ripoll que a les properes jornades té partits contra els rivals directes. Dissabte al vespre, amb un pavelló municipal que presentava una molt bona entrada, l'equip va ser incapaç de derrotar a La Garriga, un equip que va afavorir-se de les circumstàncies per endur-se la victòria. Els jugadors de Dani Viñas no van tenir el seu millor dia, errant tots els penals i faltes directes, encaixant la majoria de jugades a bola aturada amb què van ser sancionats, malbaratant quatre minuts de superioritat numèrica, i no aprofitant jugades bastant clares de gol. A més van patir el pitjor arbitratge dels darrers anys al pavelló municipal, un recital de penals per peus dins de l'àrea local que no tenia el mateix tractament quan es produïa en la visitant, i de targetes blaves per protestar.
Amb tot el partit va iniciar-se amb un golàs d'Ivan Mora gràcies a un xut de fora l'àrea (m.1). Poc va durar l'únic aventatge ripollès, ja que un xut llunyà de l'equip visitant va entrar un minut després a la porteria que defensava Adrià Torrens. Ivan Mora, que va ser el millor jugador local, va enviar la primera de les quatre boles ripolleses als pals de la porteria de La Garriga (m.7) i més endavant Sabata no va poder marcar un penal (m.15). Seguidament La Garriga va fer l'1 a 2 (m.16). Un xut de Joan Torrents va tornar la igualtat al marcador (m.19), però un penal per uns suposats peus locals dins de l'àrea va tornar l'aventatge pels visitants (m.22). Una falta directa marcada sobre el capità Ivan Mora, per fer una observació a l'àrbitre des de la banqueta, va ser aprofitada per l'equip rival per fer el 2 a 4 amb què s'arribaria al descans.
El Ripoll va sortir entonat al segon temps. Sabata va fer el 3 a 4 (m.27) en una jugada individual, i Joan Torrents de nou va posar l'empat al marcador (m.31). El partit tornava a començar, però l'àrbitre va assenyalar uns altres peus polèmics dins l'àrea ripollesa. La Garriga va aprofitar-ho per posar-se de nou per davant (m.32). Dos pals gairebé consecutius d'Ivan Mora (m.34) deixaven clar que el Ripoll no tenia tampoc la sort de cara. En canvi l'equip rival va treure suc d'una pèrdua d'una bola en línea defensiva, i va fer el 4 a 6 que ja seria definitiu (m.38). Una nova falta directa desaprofitada pel Ripoll al minut següent, i un darrer pal de Joan Torrents (m.43), van precedir un final amb un Ripoll a la desesperada que no va trobar en cap moment la inspiració per batre el porter rival. Els dos darrers minuts l'equip va jugar amb un home menys per blava a Vergés. Tot i que La Garriga no va marcar la falta directa, la reacció ripollesa va quedar encara més decapitada.
Ni Sergi Marín ni Albert Ferrer van jugar un sol minut del partit.
HC Ripoll: Adrià Torrens, Ivan Mora (1), Sabata (1), Vergés, Arxé, Joan Torrents (2), Comas, Marín, Ferrer i Moi Adam (ps).