divendres, 21 de març del 2014

Manlleu B, 3 - HC Ripoll, 2

Tercera derrota consecutiva de l'HC Ripoll en un intens partit d'hoquei, que deixa molt tocades les aspiracions d'ascens de l'equip. El filial manlleuenc va sortir a la pista prement l'accelerador, i als primers minuts va enviar dues boles als pals de la porteria d'un Moi Adam que es multiplicava per aturar les arribades locals. El Ripoll es va treure la son de les orelles i en un sol minut (m.15) va posar a prova al porter rival en cinc ocasions. Just després d'aquest intercanvi de cops el manlleuenc Nil va fer l'1 a 0 (m.17). Els jugadors locals van intentar provocar faltes d'Arxé, que acabava d'entrar a la pista, pero només van aconseguir l'exclusió del porter local per protestes exagerades (m.20). El Ripoll no va aprofitar els dos minuts en superioritat. No va ser fins a manca de vint-i-vuit segons, que una contra dirigida per Arxé va ser culminada amb una precisa passada que Vergés va empènyer a gol. 1 a 1 al descans.
A la represa Moi Adam va aturar dues vegades un penal amb que es va castigar al Ripoll (m.27) ja que l'arbitre va manar repetir-lo. Tres minuts després el Ripoll va tornar a jugar en superioritat després que l'àrbitre ensenyés la blava a Oleguer Forment per aplaudir-lo amb l'estic, després que li assenyelés una falta. Només amb quatre homes en pista el Manlleu va fer el 2 a 1 (m.31). El Ripoll jugava un bon hoquei i en un nou contraatac dirigit per Sabata, Vergés va marcar un nou empat (m.37). A més el mateix Sabata va disposar d'un penal un minut després, però el porter local també va aturar-lo. Més fortuna va tenir Oleguer (m.44) quan va transformar una falta directa. El Ripoll ho va intentar fins al final, sobretot amb el recurs de col·locar jugadors davant de porta, i provant xuts de lluny, però no va aconseguir empatar de nou.
Els jugadors del Manlleu van tenir actituds puntualment poc comprensibles, treient de pollaguera fins i tot a jugadors tan tranquils com Sabata o Joan Torrents. Aquest darrer va ser expulsat a pocs segons pel final.
HC Ripoll: Moi Adam, Sabata, Ivan Mora, Joan Torrents, Vergés (2), Arxé, Comas, Marín, Ferrer i Adrià Torrens (ps).